Više od 20 godina iskustva i bliska suradnja s našim kupcima temelj su za proizvode koji su usmjereni na performanse i tehnički visoku kvalitetu.
Naši klijenti se oslanjaju na iskustvo Feromihin i primaju savršeno prilagođena rješenja za automatizaciju.
Na taj način pojedini procesi mogu biti učinkoviti, ekonomični i vremenski učinkoviti s najmodernijom tehnologijom i dokazanom dugovječnošću.

Za kvalitetne Feromihin proizvode dobivate standardiziranu i detaljnu dokumentaciju proizvoda na hrvatskom jeziku koja se sastoji od korisničkog priručnika, priručnika za održavanje, crteža i certifikata.

Odjel za dokumentaciju tvrtke Feromihin može sve prilagoditi vašim potrebama sukladno zahtjevima vaše tvrtke. Bilo da su certificirani certifikati o prihvatu, interni ili eksterni testovi trećih strana, procesi odobravanja ili ciklusi prilagodbe, pratimo cijeli proces.

PIMSF (Pipeline Integrity Management System)

Sustav upravljanja integritetom plinovoda Feromihin
je moderna i multifunkcionalna aplikacija, lako pristupačna preko preglednika bilo kojeg uređaja.

Glavna namjena je organizacija i upravljanje informacijama o stanju plinovoda, dobivenima bilo nadzemnom ili inline inspekcijom.
Kako svaka od inspekcija ima svoju grupu podataka, PIMSF je u mogućnosti obraditi navedene podatke uz interpretaciju svih elemenata pojedinog plinovoda. I tako za cijelu opskrbnu mrežu.

pimsf-dashboard

Fahlke zastupstvo

Stalnim ulaganjem u razvoj ostvarili smo značajnu suradnju s tvrtkom „Fahlke Control Systems KG“, Rothenburg, S.R. Njemačka, koja je vodeći proizvođač opreme za blokadne stanice, te smo
njihov ovlašteni distributer i serviser za RH.

Ta suradnja i usavršavanje bili su neophodni za zahtjevne poslove pregleda, održavanja, servisiranja, baždarenja i opremanja sustava za nadzor i upravljanje blokadno sigurnosnih stanica na tehnološkim plinovodima i produktovodima.

eLBC

Uz dugogodišnji rad na istim poslovima proizveli smo, u suradnji s kooperantima, elektronski LBC uređaj, preko kojeg se održava upravljanje i komunikacija s centrom u Zagrebu.
Na taj se način stalno prati tlak u plinovodima i svi ostali parametri potrebni za kontrolu plinovoda. To je prvi eLBC uređaj proizveden u Hrvatskoj.

eLBC Copyright

Feromihin eLBC uredjaj

Strojna izrada, prema nacrtu

Rezervni dijelovi za centrifugalne i klipne pumpe
(National oilwell Varco; Worthington; Ingersollrand):
– klip,
– klipna šipka,
– ventili (tlačni i usisni),
– vodilica klipa,
– prstenovi (propusni i vezni),
– osigurači, koljenasta vratila,
– adapteri, vodilice i opruge ventila,
– kućista,
– ležajevi,
– osovine,
– statorski klizni ležaj,
– čahura

nacrt